Eye Square Media

DE BASIS

APPLICATIE

vanaf 1.200,-

Uw eigen App!

Uw App wordt geheel ontworpen in stijl van uw bedrijf. Ook in de Stores ontwerpen wij uw banner inclusief 4 screenshots en App icon, zodat uw App netjes in zowel de Stores als op de smartphones van uw klant komt te staan. Uw App komt onder uw bedrijfsnaam te staan in beide Stores.

GRATIS

2.500 FLYERS

Altijd lekker!

Trots zijn mogen we best laten zien! Daarom doen wij er GRATIS 2.500 flyers bij!

Deze flyers worden full-color bedrukt aan beide kanten in een handig A6 formaat. Nu kunt u uw App promoten door ze bijvoorbeeld aan een bon te nieten, mee te geven bij een bestelling of ze ergens op een toonbank neer te leggen. 

Uw App kan gemakkelijk worden gedownload vanuit de Stores door de unieke code te scannen op de flyer.

Wilt u dat meer mensen uw App gaan downloaden?

Laat ons dan uw actie erop zetten van bijvoorbeeld uw Digitale Klantenkaart of Digitale Coupons. Of geef automatisch GRATIS punten op de klantenkaart bij de éérste download!

HOSTING BEIDE STORES

+

UNLIMITED PUSHBERICHTEN

+

APP MANAGEMENT SYSTEEM

19,- per maand

Wij zorgen ervoor dat uw App blijft draaien en dat de updates juist worden doorgevoerd naar beide Stores. U heeft zelf de volledige controle over de gekozen modules met de bijbehorende functionaliteiten. Onbeperkte Pushberichten zonder extra kosten, hiermee kunt u gemakkelijk in de aandacht blijven bij uw klanten.

MODULES

INTRO MODULE

GRATIS

Leuk laden!

Deze module wordt elke keer kort tijdens het opstarten van uw App weergegeven. Dit kan van een afbeelding zijn tot je logo intro. 

WEER MODULE

Code oranje!

GRATIS

Geen excuses meer!

Laat zien dat bij u de zon wel schijnt! Live in de app!  In te richten per woonplaats op elke willekeurige plek ter wereld.  Vaak gebruikt door horeca gelegenheden met een terras e.d. Weergave in Graden of Fahrenheit.

WELKOM MODULE

GRATIS

Een warme welkom blijft je altijd bij!

Hier kunt u uw klanten leuk en/of met nuttige informatie verwelkomen of bedanken voor het downloaden van uw App. Deze Module wordt daarom maar één keer laten zien bij de eerste opening van uw App bij al uw ‘nieuwe’ (App)klanten.

DIGITALE KLANTENKAART

€12,50 per maand

Laat uw klanten meer besteden in ruil voor punten!

Geen gedoe en hoge kosten meer met pasjes bestellen en betalen, wachten op nieuwe pasjes of de klant te koppelen aan het pasje! Uw gast of klant kan zelf de App downloaden en zich aanmelden voor uw Digitale Klantenkaart. 

BESTEL EN BETAAL MODULE

€17,50 per maand

 Geen hoge commissies of hoge transactiekosten!

Bestellen, betalen en gaan!

Bestellen vanuit uw app en gemakkelijk aan de deur betalen! Inclusief GRATIS portable betaal unit. Transactiekosten liggen maar tussen de 2,75% en 1,5%. Contant kan ook ingevoerd worden en is geheel gratis. Extra portable betaal units zijn gemakkelijk na te bestellen.

DIGITALE COUPONS

€7,50 per maand

Trek nieuwe klanten aan!

In tegenstelling tot de Digitale Klantenkaart zijn er bij de Digitale Coupons geen punten nodig om mee te doen met een actie en/of aanbieding. Hierdoor trekt u gemakkelijker nieuwe klanten aan die na het downloaden van uw app direct, sneller, makkelijker en efficiënter te benaderen zijn.

WEBSHOP MODULE

€12,50 per maand

Haal er meer uit!

Laat uw webshop koppelen en integreren met uw app. Bestellingen hebben via een app gemiddeld een orderwaarde van 140% ten opzichte van een desktop of mobiele site. Daarbij kunt u de klanten ook nog eens Pushberichten sturen bij bijvoorbeeld een nieuwe collectie en/of aanbieding. Haal er meer uit!

MEER MODULES ZULLEN NOG VOLGEN.
VRAAG GERUST NAAR MEER MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN!

TRANSLATE